verpakken

Verpakken in folie ...  en onze mogelijkheden!

Verpakken van mailingen is een sport apart. Met onze state of the art machines verzorgen wij zonder moeite dat de mailingen in folie worden verpakt. We hebben keuze uit  biofolie of sealfolie.

Biofolie

We gebruiken de PLA folie van de Wind. PLA staat voor PolyLactic Acid, ook wel bekend als polymelkzuur De PLA wordt meer en meer gebruikt voor de productie van biologisch afbreekbare polymeren.

Deze polymeren uit hernieuwbare grondstoffen vinden steeds vaker een toepassing als vervanger van de traditionele plastics zoals OPP. PLA-folie heeft vergelijkbare machinale eigenschappen als OPP en is op vergelijkbare manier te veredelen. De zuurstofdoorlaatbaarheid van PLA is echter vele malen hoger als die van OPP, die van huis uit al een natuurlijke barrière heeft. Ook de doorscheurweerstand van PLA is hoger als die van OPP.

Voordelen van biofolie

Custom made
Bio based
CO₂ Neutraal

Tijdschriftenfolie

De sealfolie die we gebruiken is goed voor het transparant verpakken van mailingen of tijdschrift. Het folie beschermt de mailing en bundelt bijvoorbeeld folders.

Sealfolie is uitgevoerd als één- of meerlaagse dunne heldere LDPE folie.  De folie kan desgewenst voorzien worden van een witte baan voor adressering door inkt-jet. Ook full-colour bedrukte folie is mogelijk om een tijdschrift duidelijk te presenteren.

Verpakken - en sealen

Nog meer attentiewaarde en uitstraling van uw product? Dat kan met sealen. Deze unieke verpakkingswijze geniet terecht een grote populariteit. U kunt kiezen uit zeker vier soorten milieuvriendelijk en afbreekbare folies; van transparant tot ondoorzichtige bio-folie.

Veso beschikt over ultramoderne sealstraten die het drukwerk adresseren en wikkelen in afbreekbare folie. We kunnen elke gewenste opstelling realiseren en door deze buitengewone flexibeliteit bieden via vijf zij-intrekken de mogelijkheid om bijlagen toe te voegen aan uw drukwerk.

In het proces van sealen past ook prima het personaliseren van de mailing. Ook het drukken van etiketten is een mogelijkheid.

Bijlage voorbeelden:

  • acceptgiro
  • antwoordkaart
  • co-mailing
  • combola - combinatie van ola en brief
  • envelop
  • insteker
  • gadgets
  • OLA
  • pasje - papier of plastic

Nieuwsgierig geworden?

Stel uw vragen per mail of telefonisch of vraag geheel vrijblijvend onze voordelige offerte op.

En wij weten het zeker... we gaan u verrassen!

Onze dienstverlening gaat namelijk verder dan ... sec verpakken. Met onze ervaring heeft u een schat aan kennis op het gebied van adressering in huis. Geef ons de uitdaging...

Schumanpark 75

7339 AS - Apeldoorn

T 055 543 3280

F 055 543 3285

E info@veso.nl

 
 

Of vul hier je gegevens in: