verenigingen

Verenigingenbeheer

Bent u een vereniging en worstelt u met de ledenadministratie, de incasso van de contributies of de communicatie met uw leden? Verenigingenbeheer van Veso is het antwoord op uw probleem. 

Beheer Ledenadministratie

Heeft u moeite om uw ledenadministratie op orde te houden? Veso beheert uw administratie en verzorgt de ledenadministratie in uw naam . We zorgen voor de inning van de ledengelden. We werken met een digitaal systeem. Mocht uw doelgroep dit iets te voortvarend vinden dan hebben we ook een ‘papieren’ oplossing.

We versturen bijvoorbeeld de OLA’s naar de leden toe. Ook kunnen we met een in te stellen telefoonnummer ervoor zorgen dat de vragen over de ledenadministratie telefonisch beantwoord worden. Dit kan natuurlijk ook met een in te stellen email adres.

Vereniging beheer is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Stapje verder.. de financiële administratie

Mocht het een probleem zijn om de financiële administratie tijdig bij te werken dan kunnen we er voor zorgen dat dit up to date is. De Penningmeester heeft het nog nooit zo gemakkelijk gehad.

Modulair

Mocht u eerst de ledenadministratie van Verenigingen beheer willen proberen of juist andersom: de communicatie. Door de modulaire opbouw is dit geen probleem. Midden in het jaar willen overstappen is geen probleem. Met de juiste voorbereidingen volgens ons stappenplan gaat dit vlekkeloos.

Communicatie met de leden

Het communiceren met de leden is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Nadat we hebben afgestemd wat de uitingen zullen zijn zorgen wij ervoor dat het club blad en de nieuwsbrieven tijdig worden verstuurd. Natuurlijk is het zo dat u verantwoordelijk blijft voor de content van het clubblad of de nieuwsbrieven. U zorgt er zelf voor dat de inhoud op uw leden blijft afgestemd.

veso apeldoorn marketing portaal verenigingenbeheer

Het opzetten van social media en de inrichting van wie de verantwoordelijkheden kan dragen, verzorgen we ook met gemak voor u. Wilt u een gesloten groep op facebook hebben om te communiceren naar de achterban? Wij verzorgen dit binnen no-time.
Door onze achtergrond hebben we een behoorlijke ervaring in het versturen en verzorgen van clubbladen (fullcolor of zwart/wit). Ook het verzenden van nieuwsbrieven al dan niet digitaal zal geen probleem voor ons zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Stel uw vragen per mail of telefonisch of vraag geheel vrijblijvend onze voordelige offerte op.

Onze dienstverlening gaat namelijk verder ... Met onze inhouse expertise op het gebied van Verenigingenbeheer gaan wij u zeker verrassen!

Schumanpark 75

7339 AS - Apeldoorn

T 055 543 3280

F 055 543 3285

E info@veso.nl

 
 

Of vul hier je gegevens in: