transport

Transport en grafische afwerking

Uw product is klaar, en dan ... ? Voor ons business as usual om te zorgen dat de partijen of bij PostNL of Sandd afgeleverd worden. Wij weten ook dat transport geen grafische afwerking is. En ook niet geheel onbelangrijk als de juiste papieren bij het aanleveren van de verschillende postverwerkers correct mee zijn geleverd.

Wat - en transport

Of het nu een spoedklus is die wij zelf doen of via onze samenwerkende partners die op gezette tijden de partijen op komen halen.. u hoeft zich daar geen zorgen over te maken. Ook het aanbieden bij PostNL of Sandd geschiedt dagelijks - of - op de met u afgesproken tijden.

Natuurlijk zorgen wij ervoor de benodigde documenten accuraat ingevuld worden. We kunnen wel zeggen dat we hier zoveel ervaring in hebben maar ... het is ook zo. Ervaar het gemak van een eigen databeheer afdeling die de adressen voor welke aanbieder geschikt kan maken. Klik hier voor meer informatie.

Nieuwsgierig geworden?

Stel uw vragen per mail of telefonisch of vraag geheel vrijblijvend onze voordelige offerte op.

Onze dienstverlening gaat namelijk verder ... Met onze inhouse expertise op het gebied van Verenigingenbeheer gaan wij u zeker verrassen!

Schumanpark 75

7339 AS - Apeldoorn

T 055 543 3280

F 055 543 3285

E info@veso.nl

 
 

Of vul hier je gegevens in: