Sofie van Veso – spaarsysteem module

Wist je dat : Nederlanders werkelijk spaarzaam zijn. Acht op de tien huishoudens spaart. Het totale spaartegoed van alle Nederlanders bedraagt 187 miljard euro. - bron cbs.nl -

De module Spaarsysteem is een eenvoudig en snel te implementeren module van Sofie van Veso.

Sofie van Veso is ontwikkeld met de gedachte dat communiceren vandaag de dag met veel verschillende media gebeurt.

Denk hierbij aan de verschillende social media kanalen zoals Facebook bedrijvenpagina, Pinterest, Twitter, Instagram, LinkedIn zakelijke pagina. Deze worden door de meeste bedrijven gebruikt om actuele gegevens te delen met de klanten. Daarnaast is er nog de financiële administratie, klantenspaarsysteem en een nieuwsbrief databestand. Een echte klantenbinder is het spaarsysteem van Sofie van Veso.

Met de module Spaarsysteem verrijk je je database met relevante gegevens.

 

Sparen met Sofie van Veso

Onderscheidend vermogen

De basis van het systeem is de database. Deze wordt de eerste keer gevuld met basis gegevens zoals naam, adres, etc van de klant. Met de selectievelden kan je je klant een kwalificering mee geven als je dat wil.

Doordat het systeem online is, is het gemakkelijke te gebruiken op een laptop of een tablet. Hierdoor bent u niet afhankelijk van bijvoorbeeld een klantenpas. Met de verschillende zoek mogelijkheden is het altijd mogelijk om de klant te vinden.

Gemakkelijk

Het gemakkelijkste om je database te verrijken is met een spaarsysteem. We hebben een eenvoudig online spaarsysteem ontwikkeld om de registratie bij te houden. Je kan kiezen voor sparen van punten of voor geld. Door de parameters variabel te houden is het voor iedereen mogelijk om je eigen waardes in te stellen. 

Als uw klant wat koopt is het enige wat je hoeft in te geven het bedrag van de aankoop en het systeem rekent zelf het spaardeel uit en houdt het bij!

Daarnaast worden campagnes ingezet om je database te verrijken en je omzet een boost te geven.

Snel

De module Spaarsysteem van SofievanVeso kan snel en eenvoudig ingezet worden om meer van je klant te weten te komen en om een hogere klantentrouw te verkrijgen. Binnen een paar minuten is het systeem in te regelen voor gebruik.

Wat ervoor nodig is? Internet, computer en gegevens over hoe jij het als ondernemer wil inregelen.

Video van ...

Impressie van hoe de spaarmodule werkt... (via youtube).

Vul hier je gegevens in:

Nieuwsgierig geworden?

We horen graag van je...

Stel je vragen per mail of telefonisch of vraag geheel vrijblijvend prijzen op. Of like, volg ons op SocialMedia. Klik de buttons aan om direct naar bv Facebook te gaan,

Schumanpark 75

7339 AS - Apeldoorn

T 055 543 3280

F 055 543 3285

E info@veso.nl

E sofie@veso.nl