Sofie van Veso … Online marketingportaal

Communicatie is onze passie.

In de cloud met alle vernuftigheden van deze tijd.

Wat is Sofie van Veso?

Sofie van Veso is het marketingportaal voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Onderscheidende vermogen van Sofie ligt in de nieuwste technieken zoals automation en personalisatie van de campagnes. Door een abonnementsprijs per maand te hanteren maken we campagnes die gemiddeld genomen alleen beschikbaar zijn voor de grote bedrijven zoals Shell, BP of AH, ook beschikbaar voor het MKB.

Met ons online portaal denken we mee met de ondernemer van vandaag. Goed databeheer is belangrijk om je klanten op de juiste manier te benaderen. Naast de reguliere nieuwsbrieven om je klanten op de hoogte te houden is het systeem met name gespecialiseerd in campagnes.

Deze campagnes zijn uitgerust met automation techniek, voorzien van de belangrijkste social media platforms en ... we hebben de informatie in een handig dashboard samengevat zodat de ondernemer in 1 oogopslag ziet wat de campagne heeft gedaan.

Hoe werkt Sofie van Veso?

Kies je module...

Met de modules van Sofie van Veso bouw je al snel een goede database op om te communiceren met je klanten. Mocht je al een database hebben dan is het eenvoudig om vanuit daar te starten. 

Verrijk je database door middel van het spaarsysteem van Sofie van Veso. Mocht je deze module aanschaffen dan kan je ook gebruik maken van een van de speciale spaar campagnes om de klant in de winkel te krijgen. Met de gepersonaliseerde campagnes waar gebruikt wordt gemaakt van automation en koppeling naar de beschikbare social media kanalen van de ondernemer zorg je ervoor dat de exposure maximaal is. 

Moeite om je nieuwsbrieven te vullen? Sofie van Veso heeft templates met vooringevulde content zodat het een kwestie is van een druk op de knop. Wil je toch wat aanpassen dan kan dat ook...

Modules en features van Sofie van Veso

Gepersonaliseerd!
SMS
Spaarsysteem
Nieuwsbrieven

Screenshots van spaarsysteem ...

Vul hier je gegevens in:

Nieuwsgierig geworden?

We horen graag van je...

Stel je vragen per mail of telefonisch of vraag geheel vrijblijvend prijzen op. Of like, volg ons op SocialMedia. Klik de buttons aan om direct naar bv Facebook te gaan,

Schumanpark 75

7339 AS - Apeldoorn

T 055 543 3280

F 055 543 3285

E info@veso.nl

E sofie@veso.nl