mailingen

Hoe - en mailingen

Of u levert een pdf - drukgereed - aan of veel informatie zodat wij de mailing voor u kunnen samenstellen. Kostentechnisch wordt met u bekeken of de mailingen gedrukt of geprint kan worden. Met uw adresbestand maken wij uw mailing persoonlijk.

Vindt u het lastig om zelf een mailing te bedenken of te ontwerpen? Ook dit is geen probleem. We denken graag met u mee. Zelfs de uitvoering van het ontwerp kunnen wij verzorgen. We beschikken over een zeer uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van mailingen die doen waar ze voor zijn: respons genereren.

Printen of drukken

Zelfs de grafische afwerking wordt door ons verzorgd. Op DM-gebied hebben we namelijk zeer veel te bieden. Een mailing voorzien van een gomstreep of uitgevoerd met een getakte perforatie: het kán allemaal! Een mailing na het vouwen sluiten met non-permanente lijm of voorzien van een sluitzegel? Geen probleem! Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor adresseringen van uw mailing(en) met behulp van onze hoogwaardige inkjetapparatuur.

Selfmailers

Selfmailers kunnen wij volledig inline, in vele vormen, soorten en maten produceren. Ook hier geldt weer: personaliseren waar mogelijk voor een grotere respons van uw doelgroep. Wilt u antwoordkaarten en specials ingeplakt hebben of op een bijzondere manier gevouwen hebben dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat extra schwung

Wilt u wat in uw mailing of magazine geplakt hebben? Ook dat kan. Veso maakt het mogelijk dat een antwoordkaart op een specifieke pagina van uw magazine geplakt wordt. En met dezelfde techniek kunnen we ook sachets of samples en zelfs creditcards inplakken.

Contourstans

Een andere 'special' van ons is het aanbrengen van een contourstans. Dat kan werkelijk in iedere denkbare vorm. Een contourstans geeft uw drukwerk een unieke uitstraling en daarmee extra attentiewaarde, en dat is toch waar het u om gaat!

Extra aandacht voor..

Crossmedia! Wilt u extra opvallen met uw mailing denk dan eens aan een crossmedia campagne. Verder lezen over crossmedia kunt u hier.

Voorbeelden mailers

Voor extra attentie waarde is het ook mogelijk om het product te lamineren. Of op een bijzondere manier te vouwen. We kunnen op meerdere manieren vouwen en hieronder enkele voorbeelden van wat mogelijk is. Onze machines kunnen zeker tot 6x vouwen aan en bv ook een maltezervouw.

Nieuwsgierig geworden?

Graag maken we samen met u een plan om uw mailingen op de meest efficiënte wijze geproduceerd kan worden. Stel uw vragen per mail of telefonisch of vraag geheel vrijblijvend onze voordelige offerte op.

En wij weten het zeker... we gaan u verrassen!

Onze dienstverlening gaat namelijk verder dan ... alleen het versturen. Heeft u een mailing die u wilt verzenden en u heeft een idee maar nog niet de uitvoering. Gooi het maar over de schutting bij Veso en het komt in orde...

Schumanpark 75

7339 AS - Apeldoorn

T 055 543 3280

F 055 543 3285

E info@veso.nl

 
 

Of vul hier je gegevens in: