databeheer

Verrijken

Dat is wat wij doen ... en waar wij goed in zijn.

Databeheer en dataverwerking is één van de hoekstenen voor een goede mailing. Door onze experts in te zetten om uw databestand kwalitatief te maken voor verzending heeft u al een voorsprong op de concurrent.

Veso heeft een speciale afdeling voor het bewerken en beheren van databestanden en databases. Onze dataspecialisten zijn fulltime actief om uw gegevens actueel en gebruik gereed te houden. Elke selectie en segmentatie kunnen zij in uw database aanbrengen om het beste resultaat te krijgen.

Het resultaat van goede databestanden? Succesvolle mailingen die precies uw doelgroep(en) bereiken, zodat u hoge responscijfers genereert! En dat is nu precies wat u wilt....

Sofie van Veso

Databasebeheer en verrijken is nog eenvoudiger met Sofie van Veso. Door dit systeem in te zetten verrijkt u zelf(s) uw bestanden met waardevolle informatie waardoor u nog gerichter kan communiceren met uw klant. Doordat het portaal voorzien is van meerdere communicatie mogelijkheden is het nog gemakkelijker om te communiceren met uw klanten.

Adressen

Adressen en adresseren met een adresdrager. Voor u een drempel om te nemen, voor ons is adresverwerking een dagelijkse bezigheid. Uw databestand verwerken wij eenvoudig naar de gewenste normen van PostNL of Sandd met de juiste aanlevergegevens zodat uw Direct Mail verstuurd wordt.

Meer lezen over wat "versturen" kan betekenen.

Personaliseren

De kracht van goede adressen ligt in het gebruik om uw mail te personaliseren. We kunnen u van een advies voorzien waarin we meedenken in print of digitale mailingen. Dat is wat wij doen en goed ook.

Meer lezen ... naar pagina crossmedia.

Verenigingen en databeheer

Bent u een vereniging en worstelt u met de administratie en de communicatie met uw leden? Het antwoord op uw probleem is Veso. Veso beheert uw administratie en verzorgt de ledenadministratie - in uw naam -, club blad, persoonlijke mails, OLA's, nieuwsbrieven digitaal of gedrukt. We verzorgen zelfs, als u dat wilt, uw financiële administratie.

Meer lezen over deze dienst van Veso Apeldoorn.

Nieuwsgierig geworden?

Stel uw vragen per mail of telefonisch of vraag geheel vrijblijvend onze voordelige offerte op.

En wij weten het zeker... we gaan u verrassen!

Onze dienstverlening gaat namelijk verder dan ... alleen het versturen. Leg uw verhaal bij ons neer en het komt in orde...

Schumanpark 75

7339 AS - Apeldoorn

T 055 543 3280

F 055 543 3285

E info@veso.nl

 
 

Of vul hier je gegevens in: