cross media

Wat wordt er met cross media bedoelt?

Wikipedia zegt het volgende over cross media. Cross media is een term afkomstig uit de marketingcommunicatie. De term heeft momenteel geen vaste definitie, maar in het algemeen wordt ermee bedoeld dat een media-uiting via verschillende media wordt gedaan.

Een goed voorbeeld is een folder welke verwijst naar een website (landingspagina). Meestal bevat de folder speciale inloggegevens om gebruiker specifieke gegevens achter te laten. Met deze gegevens kunnen er verschillende acties worden gedaan binnen de campagne.

Door deze verwijzing wendt de gebruiker twee verschillende media aan (papier en website) om het hele concept te kunnen beleven. Dit concept noemt men dan ook een cross mediaal concept.

Persoonlijk maken .. de toekomst

In dit tijdperk is het persoonlijk maken van je mailingen (gedrukt of digitaal) een belangrijk onderdeel om de mailing te onderscheiden van de mainstream.

We zijn in staat om een online campagne op te zetten waarbij uw klant zijn gegevens op internet achterlaat op een landingspagina en er een database wordt opgebouwd met relevante gegevens van waaruit weer gepersonaliseerde emails verzonden worden met Call to Actions. Deze werken respons verhogend!

Om acties te doen, in klein of grote oplages, kunnen we mail en print geautomatiseerd inzetten. Geheel automatisch wordt er gecommuniceerd met de klant als deze binnen een x tijd nog niet heeft gereageerd.

Een goed voorbeeld is onze Sofie van Veso. Dit is een marketing tool waarbij de klant gegevens achterlaat en u gerichte direct mail acties doet. Sofie van Veso is de de marketing oplossing.

Printen of digitaal

Of het nu een selfmailer is die als adresdrager dient, een brief die gepersonaliseerd moet worden of een mail die met naam en toenaam naar de klant toe moet.

Onze printsystemen vervaardigen van A6 tot A3 - rondom aflopend -. De systemen staan garant voor een hoogwaardig printniveau en een hoge snelheid. Maar ook digitaal staan we ons 'mannetje'. Met Sofie van Veso verzorgen we complete marketing campagnes - digitaal en met landingspagina's.

Variabel printen

Bijzonder is dat we ook variabel printen ... in full colour! De mailing wordt persoonlijk gemaakt niet alleen met de naamgeving. We kunnen bijvoorbeeld ook beelden toekennen aan personen zodanig dat de doelgroep zich meer aangesproken voelt.

Zo valt de mailing op door het persoonsgerichte en ontvangt iedere geadresseerde de boodschap die bij hem of haar past!

Ook afgewerkte folders en brochures adresseren wij in eigen huis. Kijk ook eens naar onze adresdragers op de pagina versturen.

veso apedoorn crossmedia

Nieuwsgierig geworden?

Graag maken we samen met u een crossmedia campagne die aansluit op uw wensen en behoeften. Stel uw vragen per mail of telefonisch of vraag geheel vrijblijvend onze voordelige offerte op.

En wij weten het zeker... we gaan u verrassen!

Onze dienstverlening gaat namelijk verder dan ... alleen het versturen. Heeft u een mailing die u wilt verzenden en u heeft een idee maar nog niet de uitvoering. Gooi het maar over de schutting bij Veso en het komt in orde...

Schumanpark 75

7339 AS - Apeldoorn

T 055 543 3280

F 055 543 3285

E info@veso.nl

 
 

Of vul hier je gegevens in: